Accountantskantoren

Voor het bijhouden en controleren van je administratie en jaarrekeningen kun je terecht bij ons accountantskantoor. Doordat wij gebruik maken van online boekhouding, heb je snel een duidelijk overzicht van de huidige situatie. Wij helpen je met vragen over onder andere de administratie, accountancy, belastingaangifte en online boekhouden. Daarnaast kun je ervoor kiezen de gehele of een deel van de administratie uit handen te geven. Jij bepaalt waarmee wij je kunnen helpen. Bij OAMKB Den Haag kun je eenvoudig een van de kundige accountants inhuren die je snel op weg helpen.

Kies voor een accountantskantoor

Het is soms niet duidelijk wat de verschillen zijn tussen een boekhouder en een accountant. We leggen hier daarom het verschil uit, zodat jij kunt bepalen wie je nodig hebt. Om te beginnen mag niet iedereen zich accountant noemen. Hiervoor is een specifieke opleiding vereist. Daarnaast zijn accountants bevoegd om verklaringen van betrouwbaarheid af te geven. OAMKB Den Haag beschikt over een groot netwerk van accountants en fiscalisten die je met hun kennis bijstaan. Een voordeel van de online dossiers is dat ze altijd kunnen worden ingezien. Als je zelf bijvoorbeeld een boekhouder in dienst hebt, wordt er samengewerkt en kan iedereen de gegevens bekijken.

Accountant voor je administratie

Een accountant inhuren kan je veel tijd besparen, wat opweegt tegen de kosten. De taken waarmee onze accountants jou van dienst kunnen zijn, zijn zeer uiteenlopend. Wij beoordelen je jaarrekening, geven adviezen over diverse zaken en we verstrekken accountantsverklaringen. Je kunt bij ons kantoor in Den Haag langskomen, of wij werken op locatie.