Administratie Den Haag

Denk je erover na om je administratie te laten doen? Dan kun je terecht bij OAMKB. Wij zorgen ervoor dat je administratie gedaan wordt en dat deze in lijn ligt met de normale activiteiten van je onderneming.

Administratie laten doen met boekhoudsoftware

Om het doen van de administratie voor iedereen zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen, werkt ons administratiekantoor met (online) boekhoudsoftware. Dankzij deze software worden facturen en betalingen automatisch in je boekhouding verwerkt. Je kunt de facturen en betalingen door ons laten invoeren, maar de software is zo gemaakt dat je dit ook zelf kunt doen. Je hebt geen boekhoudkundige kennis nodig om dit gedeelte van de administratie uit te voeren. Als je ervoor kiest om dit deel van je administratie zelf uit te voeren, dan kun je daarmee dus ook op de kosten besparen.

Efficiënt administratie uitbesteden

Wij werken graag efficiënt. Dit betekent dat we ook met jouw bedrijfsprocessen meekijken, om te bepalen of die efficiënter kunnen. Daar waar nodig, sturen we bij. We controleren je administratie voortdurend, zodat aan het eind van het jaar de cijfers al voor 90% klaar zijn. Er hoeft dan alleen nog maar aangifte gedaan te worden. Omdat we het hele jaar door met je cijfers bezig zijn, kunnen we bovendien op tijd bijsturen als dat nodig is. En jij hebt altijd een actueel en helder beeld van de gezondheid van je onderneming.

 

Nu meer weten!