Bedrijfsadviseur in Den Haag - Wateringen

Als ondernemer kun je niet alles alleen. Je hebt al begeleiding op administratief en fiscaal gebied, maar je bent ook op zoek naar onafhankelijk bedrijfsadvies voor complexere kwesties. Ook op dit gebied staat OAMKB Den Haag - Wateringen voor je klaar. Op het vlak van bedrijfsbegeleiding kunnen wij je helpen bij:


Daarnaast staan wij voor je klaar op (fiscaal) juridisch gebied.

Bedrijfsbegeleiding in Den Haag - Wateringen

Wij bieden specialistische begeleiding voor bedrijven met groeiambities en DGA's. Niet eenmalig, maar op regelmatige basis. De cijfers van je onderneming worden besproken met een consultant en met de directie. Alle aspecten van je onderneming komen aan bod. Daarbij wordt er met name aandacht besteed aan het vergroten van de winst. Ons bedrijfsadvies is dan ook gericht op winstgevendheid door markt- en productstrategie en op een continuïteit van de onderneming.

Bedrijfsadvies van ervaren consultants

De bedrijfsbegeleiding krijg je van senioren in het bedrijfsleven met verschillende disciplines als achtergrond. Deze consultants schrikken niet van complexe problemen, maar gaan deze uitdaging juist graag aan. Onze consultant leert jou en je bedrijf goed kennen. Alles om een zo gedegen mogelijk advies te kunnen geven. Daarnaast kan de consultant helpen bij een inventarisatie van risicogebieden, waarbij natuurlijk een bijbehorende oplossing wordt verzorgd.

Het bedrijfsadvies wordt uitgevoerd door de accountant, de belastingadviseur, de advocaat of de notaris. Dit leidt tot een hogere kwaliteit tegen lagere kosten.

 

 

Nu meer weten!