Ons verhaal

Mijn naam is ​Daniël Spaans, ​eigenaar van OAMKB Den Haag - Wateringen. Wij helpen dagelijks ondernemers, groot en klein, met hun administratie en bij het krijgen van inzicht in hun cijfers, waarop zij kunnen sturen en dus nog beter kunnen ondernemen. 
 
Of je de bonnetjes nou een ramp vindt of graag 24/7 inzicht wilt hebben in je cijfers, voor bijna elke ondernemer is het mogelijk om de software en dienstverlening zodanig in te zetten dat het hele administratieproces aan al jouw wensen voldoet. Of je nu wilt dat wij hele administratie automatiseren en overnemen of dat je liever je eigen gang wilt gaan in de wetenschap dat wij alles op de achtergrond controleren en beschikbaar zijn voor vragen.​ 
 
Hoe vernieuwend of bij de tijd je ook bent, het kan soms zijn dat je niet voldoende kennis in huis hebt met betrekking tot de salarisadministratie, boekhouding of fiscale aangelegenheden. Dan is het natuurlijk fijn als je een professionele partner aan je zijde hebt die je kan voorzien van informatie en advies en je, waar nodig, kan helpen.
 
Om onze klanten te laten weten dat we hen waarderen organiseren we jaarlijks een Ondernemersdag bij ons in de buurt. Benieuwd hoe het eraan toegaat op zo'n Ondernemersdag? Bekijk het filmpje hieronder!