Oplossingen in Den Haag - Wateringen

Ondernemers hebben het vaak erg druk en hebben zelf niet altijd tijd om hun administratieve zaken te regelen. Jij misschien ook niet. Daarom kun je je administratieve zaken overdragen aan een administrateur. Bij OAMKB kies je bovendien zelf of je nog wilt bijdragen aan de werkzaamheden, of dat je alles uit handen wilt geven. Wij bespreken samen je situatie en kijken aan de hand daarvan hoe we je administratie het beste kunnen uitvoeren.

Administratie en ondernemingen

Als je je eigen bedrijf gaat starten, dan wil je het liefst niet direct denken aan de administratie. Toch is dat een heel belangrijk deel van het runnen van een eigen onderneming. Onze accountants begeleiden dagelijks ondernemers. Wij helpen hun met de administratie, die we invoeren in online boekhoudsoftware.

Digitale administratie

Een goede administratie opzetten is belangrijk, bij voorkeur digitaal. Als ondernemer ben je namelijk wettelijk verplicht om je administratie te bewaren. Daarnaast is je administratie niet alleen verplicht, maar maakt het ook een heleboel informatie over je bedrijf inzichtelijk. Je legt namelijk in je administratie vast wat er gebeurt in je onderneming en zo behoud je overzicht. Ook wordt het invullen van de aangifte op die manier veel makkelijker.

Wil je samen met ons kosten besparen en tegelijkertijd inzicht in je cijfers en bedrijfsvoering creëren? Maak dan een afspraak, zodat we samen kunnen kijken hoe verschillende bedrijfsprocessen slimmer kunnen. Wij kiezen voor de stijl van online accountancy. Jij ook?

Wij hebben oplossingen voor: