Salarisadministratie in Den Haag - Wateringen

Wil je je administratieve lasten verminderen en meer grip houden op je loonkosten? Dan kun je ervoor kiezen om je salarisadministratie uit te besteden. Wij zorgen ervoor dat de salarissen aan je medewerkers correct en op tijd worden betaald. Daarnaast zorgen wij voor de aangiften bij de Belastingdienst. Onze salarisadministrateur beantwoordt al je vragen over ontslagzaken, ziekteverzuim, werknemersverzekeringen en cao-afspraken. We kunnen zelfs een online HRM-dossier bijhouden, indien gewenst. Ook krijgen jouw werkenemers elke maand hun loonstrook opgestuurd, of kunnen ze hem downloaden. Hier hoef je zelf helemaal niets aan te doen. Natuurlijk heb je online overal inzage in.

Salarisadministratie uitbesteden

We bieden niet alleen de software die nodig is om de salarisadministratie automatisch te laten verlopen, maar je kunt bij ons juist ook terecht voor advies en oplossingen. Onze salarisadministrateur zorgt voor de volgende zaken:

Tarieven salarisadministrateur

Voor je salarisadministratie hanteren wij duidelijke tarieven. De kosten voor salarisadministratie zijn € 12,50 per loonstrook. Een nieuwe wergever betaalt een eenmalige investering van €30,-. Daarnaast hanteren wij een maandtarief van € 10,= per maand voor de mogelijkheid de WKR ruimte te monitoren.

 

 

Nu meer weten!